Bij Lactacyd® plaatsen we de vrouwelijke intimiteit voorop.

We begrijpen de gevoeligheden van je intieme zone en het belang van het behoud van een zure pH voor je vrouwelijke gezondheid. We bieden je producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

https://www.lactacyd.be/uploads/2020/06/patch-natural-l-lactic-acid.svg

Klinisch bewezen

De producten van Lactacyd® werden klinisch getest op doeltreffendheid en veiligheid.

https://www.lactacyd.be/uploads/2020/06/patch-provides-balanced-ph.svg

Met natuurlijk melkzuur

Natuurlijk melkzuur ondersteunt de groei van goede bacteriën in je intieme zone en helpt de natuurlijke zuurtegraad van je vaginale flora te behouden.

https://www.lactacyd.be/uploads/2020/06/patch-natural-actif-ingredients.svg

Verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten

De producten van Lactacyd® zijn verrijkt met actieve ingrediënten voor een dagelijks fris en comfortabel gevoel.

https://www.lactacyd.be/uploads/2020/06/70-years-of-expertise@x2.jpg

70 jaar expertise hand in hand met nieuwe technieken

Lactacyd® omvat een breed gamma voor de intieme verzorging, te koop. in de supermarkt of drogisterij, en ook een speciale Pharma-productlijn die enkel verkrijgbaar is in de apotheek.

Aangezien de intieme gezondheid verder reikt dan enkel intieme hygiëne, hebben we recentelijk ons assortiment uitgebreid met een glijmiddel. Ook tijdens je meest intieme momenten, biedt Lactacyd® je maximaal comfort en zachtheid. Net zoals bij de verzorgingsproducten van Lactacyd®, wordt deze nieuwe productlijn gedragen door onze expertise en steunt deze op een wetenschappelijke basis.

patch-dermatologically-tested
patch-waterbased-formula
patch-proven-effectiveness

Je intieme partner, op elk moment van je leven.

Je intieme partner, op elk moment van je leven.

Onze intieme tips

Voor dagelijks comfort…

De producten van Lactacyd® hebben een aangepaste pH die de natuurlijke zuurtegraad van je vagina respecteert. Ze zijn mild, zeepvrij en geschikt voor dagelijks gebruik.

Vanaf de eerste menstruatie tot na de menopauze: Lactacyd® biedt een volledig assortiment van intieme wasemulsies voor een dagelijks fris en comfortabel gevoel.

Of een speciaal moment

Verschillende factoren kunnen je intieme zone uit balans brengen. Denk aan hormonale veranderingen of dagelijkse sportactiviteiten. Ook tijdens deze momenten is Lactacyd® er voor je.

De intieme verzorgingsproducten van Lactacyd® zijn afgestemd op elke fase van je leven. Zo voldoen we aan de noden van tieners tot 50-plussers, maar ook tijdens intense levensmomenten zoals een zwangerschap en de periode na de bevalling, staat Lactacyd aan je zijde.

Nr. 1 van de wereld op het vlak van intieme verzorging…

Vertrouwd door miljoenen vrouwen wereldwijd.