Skip to main content

FAQ

FAQ

 

 

Wat is lactoserum?

Lactoserum is een natuurlijk bestanddeel gewonnen uit melk. Het wordt gebruikt om de beschermende omgeving van de vulva te stabiliseren en in stand te houden.

Hoe moet ik een product voor intieme verzorging gebruiken?

Lactacyd® kan gebruikt worden in bad of onder de douche als vloeibare zeep voor de uitwendige intieme zone. Het product doen schuimen en dan goed afspoelen onder stromend water. Voorzichtig afdrogen met een schone handdoek. Alleen aanbrengen op het uitwendige gedeelte van de vulva. Lactacyd®-producten hebben een aangepaste pH die de natuurlijke zuurtegraad van de vagina respecteert. Bovendien zijn ze heel mild en zeepvrij, geschikt voor dagelijks gebruik.

Welke producten kan ik gebruiken om geurtjes te voorkomen?

Om geurtjes te helpen voorkomen, kan je gebruik maken van een zachte waslotion zoals Lactacyd® Fresh of Lactacyd® Pharma met Antibacteriële Werking. Deze producten bevatten actieve bestanddelen die geurtjes helpen te voorkomen.

Wat is uniek aan Lactacyd®?

Lactacyd®-producten bevatten bestanddelen zoals melkzuur, dat de natuurlijke bescherming van de vagina ondersteunt. De producten hebben een aangepaste pH die de natuurlijke zuurtegraad van de vagina respecteert. Bovendien zijn ze mild en zeepvrij, geschikt voor dagelijks gebruik.

Kan Lactacyd® dagelijks worden gebruikt?

Lactacyd® producten hebben een aangepaste pH die de natuurlijke zuurtegraad van de vagina respecteert. Ze zijn mild, zeepvrij en geschikt voor dagelijks gebruik.

Waar wordt Lactacyd® verkocht?

Lactacyd® wordt verkocht in apotheken en supermarkten. Het Lactacyd® Pharma-assortiment is uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheek.

Kan elke vrouw Lactacyd® gebruiken?

Ja, Lactacyd® wordt wereldwijd door miljoenen tevreden vrouwen gebruikt. Vanaf de eerste menstruatie tot na de menopauze: Lactacyd® biedt een volledig assortiment van intieme wasemulsies afgestemd op alle fasen van je leven.

Vanaf welke leeftijd kan je Lactacyd® gebruiken?

Lactacyd® kan gebruikt worden vanaf de eerste menstruatie. Meestal begint de menstruatie rond de leeftijd van 12 jaar, maar ook vroeger of later is mogelijk. Onder invloed van hormonen, kunnen secreties en geurtjes verschijnen. Lactacyd®-producten voor dagelijkse intieme verzorging kunnen bijdragen aan het natuurlijke evenwicht van je intieme zone, zodat je je fris en zelfzeker voelt.