Skip to main content

Toekomstige mama

Tijdens je zwangerschap ondergaat je lichaam heel wat hormonale veranderingen. Ontdek hoe je je intieme zone in balans kan houden.

mom to be

Een zwangerschap is een periode die door veel vrouwen gekoesterd wordt. Als toekomstige mama wil je zorgeloos van je zwangerschap kunnen genieten. Op lichamelijk vlak brengt een zwangerschap echter heel wat veranderingen met zich mee. Zo kunnen hormonale veranderingen je vatbaarder maken voor vaginale infecties. Lees hieronder meer over hoe je je intieme gezondheid kan beschermen tijdens de zwangerschap.

Pregnancy_Sensitive_Intimate_Zone

Gevoeligere intieme zone

Hormonale schommelingen die volstrekt normaal zijn tijdens de zwangerschap en na de bevalling kunnen je intiem evenwicht verstoren en zo je intieme zone kwetsbaarder maken voor infecties. De slijmvliezen van de vagina zijn gevoeliger voor irritatie en ook dat kan de kans op infecties verhogen. Het is belangrijk – vooral tijdens de derde trimester van je zwangerschap – dat je je intieme zone goed verzorgt, met milde producten die het evenwicht niet verstoren.

Hoe kan je het evenwicht van je intieme zone beschermen?

Tijdens je zwangerschap is een goede intieme hygiëne heel belangrijk. De zuurtegraad van je vagina verandert, wat het natuurlijke evenwicht van je intieme zone kan verstoren. Lactacyd® ontwikkelde daarom speciaal producten die beantwoorden aan jouw behoeften. Ze zijn zacht voor de microflora en bevorderen de groei van de lichaamseigen bacteriën. Ze verkleinen de kans op irritaties en verzachten de kleine ongemakken die bij een zwangerschap horen. Zelfs wanneer er tekenen zijn van een verstoord evenwicht, kan Lactacyd® de symptomen hiervan verlichten en bijdragen aan het opnieuw in balans brengen van de microflora.

ph_balance_Tips
Pregnancy_Safe_Efficient

Veilig en efficiënt

Lactacyd® is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. Het is mild, zeepvrij en voldoet aan de noden van toekomstige mama’s. De doeltreffendheid van de producten is bovendien klinisch bewezen. Je kan Lactacyd® Pharma met Antibacteriële Werking gebruiken voor een versterking van de natuurlijke weerstand van je intieme zone. Is je huid gevoelig of snel geïrriteerd, dan kun je kiezen voor Lactacyd® Pharma Sensitive. Is er sprake van jeuk of een branderig gevoel, dan kan de Lactacyd® Sensitive je comfort verbeteren. Ook na de bevalling is een intieme verzorging met de Lactacyd®-producten aanbevolen om het evenwicht van je vaginale flora te ondersteunen.

Suggested Products