Skip to main content

Je intieme gezondheid verdient speciale aandacht en de juiste verzorging

Lactacyd® is het vertrouwde merk van miljoenen vrouwen wereldwijd. Lactacyd® respecteert en ondersteunt je intieme zone tijdens elke fase van je leven. Als nr. 1 van de wereld op het vlak van intieme hygiëne, zijn we trots op onze 70 jaar ervaring.

why-lactacyd-product

Bij Lactacyd® plaatsen we de vrouwelijke intimiteit voorop.  

Wij begrijpen de gevoeligheden van je intieme zone en het belang van het behoud van een zure pH voor je vrouwelijke gezondheid. We bieden je producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  

image

Klinisch bewezen

De producten van Lactacyd® werden klinisch getest op doeltreffendheid en veiligheid.

image

Met natuurlijk melkzuur

Natuurlijk melkzuur ondersteunt de groei van goede bacteriën in je intieme zone en helpt de natuurlijke zuurtegraad van je vaginale flora te behouden.

image leaf

Verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten

De producten van Lactacyd® zijn verrijkt met actieve ingrediënten voor een dagelijks fris en comfortabel gevoel.

70-years-experience

70 jaar expertise hand in hand met nieuwe technieken

Lactacyd® omvat een breed gamma voor de intieme verzorging, te koop in de supermarkt of drogisterij, en ook een speciale Pharma-productlijn die enkel verkrijgbaar is in de apotheek.

  

Voor dagelijks comfort…

De producten van Lactacyd® hebben een aangepaste pH die de natuurlijke zuurtegraad van je vagina respecteert. Ze zijn mild, zeepvrij en geschikt voor dagelijks gebruik.

Vanaf de eerste menstruatie tot na de menopauze: Lactacyd® biedt een volledig assortiment van intieme wasemulsies voor een dagelijks fris en comfortabel gevoel.

Of voor een speciaal moment

Verschillende factoren kunnen je intieme zone uit balans brengen. Denk aan hormonale veranderingen of dagelijkse sportactiviteiten. Ook tijdens deze momenten is Lactacyd® er voor je.

De intieme verzorgingsproducten van Lactacyd® zijn afgestemd op elke fase van je leven. Zo voldoen we aan de noden van tieners tot 50-plussers, maar ook tijdens intense levensmomenten zoals een zwangerschap en de periode na de bevalling, staat Lactacyd® aan je zijde.

Product Category Listing
Image
classic

Intieme waslotions

Image
wipes

Intieme doekjes

 

Nr. 1 van de wereld op het vlak van intieme verzorging…

Vertrouwd door miljoenen vrouwen wereldwijd.